reiki bleiswijk, suzanne de kock, reiki, reiki lansingerland

Reiki is voor iedereen en alles om ons heen. Voor volwassenen en kinderen met problemen (geestelijk) en/of klachten (lichamelijk), maar het kan ook als er behoefte is aan ontspanning. Het werkt rustgevend.

Het kan pijnklachten verminderen en soms wegnemen. Het brengt ons zelfgenezend vermogen weer op gang. De bedoeling is dat je jezelf geneest.

Op geestelijk niveau kan het je aan het denken zetten en stimuleren juiste keuzes te maken. Soms moet je helemaal terug naar af om vanuit dat punt weer opnieuw te beginnen. 

Het kan je rustiger maken in een periode van stress. Het kan je inzichten geven in bepaalde problemen. Er zijn heel veel voorbeelden maar het doet eigenlijk alleen wat jij nodig hebt op dat moment. Natuurlijk kun je het jezelf ook gewoon cadeau geven als een uurtje ontspanning.

Het is geen wondermiddel wat alle klachten zomaar kan wegnemen. Je moet wel gemotiveerd zijn om aan jezelf te willen werken. Fysieke delen van het lichaam die uitgeschakeld, versleten of weggenomen zijn kunnen niet meer hersteld worden. Het kan je wel helpen om op geestelijk gebied hier mee om te gaan en het een plaats te geven. Het werkt op vele niveaus.